Esti furnizor de servicii?

Puteți oferi abonaților dvs. un serviciu de plată rapid și sigur, care vă permite să creșteți disponibilitatea plății pentru serviciile dvs., să vă optimizați costurile și să creșteți profiturile. In cazul in care compania dvs. este interesată să ofere abonaților săi un serviciu de plăți convenabil și accesibil, vă invităm să vă alăturați serviciului nostru de plată.

TERMINALE DE PLATA Terminalele StartPay sunt disponibile pe tot teritoriul României – datorită disponibilității ridicate a serviciului, clienții dvs. vor plăti în mod confortabil serviciile. Comoditatea plății este un avantaj competitiv care vă permite să vă măriți baza de clienți.

SISTEMCea mai puternică platforma de procesare a plăților vă permite să mențineți o funcționare stabilă în timpul încărcărilor de vârf.

COOPERAREAbordare individuală, conexiune rapidă la sistem – capacitatea de a reduce costurile atunci când vă conectați și primiți rapid venituri din efectuarea plăților.

PUBLICITATE PE TERMINALEComunicare orientată spre clientul dvs. în procesul de plată, informații despre oferte speciale, știri, promoții. Programele de dezvoltare afiliată oferă o oportunitate de a crește impulsul și de a crește loialitatea utilizatorilor.

Serviciul nostru de plată se bazează pe utilizarea diferitelor terminale de plată, permițând ca în câteva secunde să se efectueze plata.

StartPay este operatorul de sistem care îndeplinește funcțiile de coordonare și susținere a activităților sistemului în ansamblu, reprezintă sistemul în relațiile cu participanții și organizațiile care nu fac parte din sistem și oferă informații și interacțiunea tehnologică a tuturor participanților la sistem.

CUM SA DEVENITI UN FURNIZOR STARTPAY

Pentru conectarea la terminalele StartPay, scrieți la adresa de e-mail: office@ startpay.ro sau completati formularul de contact. În solicitare vă rugăm să ne oferiți suficiente informații despre activitatea dvs.

Solicitarea este revizuită în termen de 1-3 zile lucrătoare, după care vi se va oferi un proiect privind integrarea serviciului.

CONTACTEAZA-NE

Telefon: 0310 050 624

Fax: 0310 050 624

E-mail: office@startpay.ro

Facebook: https://www.facebook.com/QIWI.Romania

Instagram: https://www.instagram.com/qiwi.romania